U koopt met plezier bij De Landerije Tuin en Dier
Telefoon
Bel ons
0165 - 521 248

Balkon

Kunstgras op het balkon

Kunstgras is een ideale oplossing op plekken waar natuurlijk gras moeilijk groeit dan wel weinig kans krijgt om goed te groeien. Het balkon of het dakterras is daar een voorbeeld van. Als u niet beschikt over een tuin, maar wel over een balkon of dakterras, kunt u tóch het echte buitengevoel ervaren door deze buitenruimte te bekleden met kunstgras.
 
Om kunstgras te leggen op een balkon of dakterras is het belangrijk dat er een goede waterafvloeiing is. Hiervoor adviseren wij noppenvlies of drainerende shockpads. Beide functioneren als een drainagemat en als isolatielaag om te hoge temperaturen van de zon direct op het dakleer te vermijden.

In plaats van het verlijmen van het kunstgras op de dakbedekking kan ook een raamwerk van houten planken op het dak gemaakt worden. Binnen dit raamwerk installeert u shockpads. (dikte foamplaat = dikte planken) Het kunstgras gaat over het geheel heen en kan aan het houten raamwerk worden gemonteerd. (lijmen, schroeven, klemmen)

Kunstgras op het balkon geeft u tuinplezier op niveau.

Kunstgras op een terras met composiet

 

 

Tuin benodigheden

Binnen ons tuincentrum hebben we een breed assortiment met tuin benodigdheden. Kom ons tuincentrum bezoeken!

BEKIJK ACTIES

 

Dierenbenodigheden

Heeft u dieren? Bij De Landerije een ruim assortiment producten, voeding, accessoires en nog veel meer.

BEKIJK ACTIES

Uitgelichte acties

Aanbiedingen

Op zoek naar de beste aanbiedingen bij De Landerije Tuin en Dier? Wij hebben onderstaande aanbiedingen voor u geselecteerd.

    

WIL JE NIETS MISSEN?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres