U koopt met plezier bij De Landerije Tuin en Dier
Telefoon
Bel ons
0165 - 521 248

DCM Naturapy

De Landerije Tuin & Dier brengt je nu de nieuwste innovatie op het gebied van succesvolle biologische bestrijding van vele schadelijke insecten in je tuin. De meest voorkomende plaaginsecten, zoals engerlingen, bladluizen, spintmijten, coloradokevers en taxuskevers, fruitmotten, etc. worden middels natuurlijke vijanden op een biologische manier efficiënt aangepakt.

klik op onderstaande link om de film te zien;

https://www.youtube.com/playlist?list=PLS63imOn6dkmBn61t0m7aHNSj1qybzYkv

 

DCM Naturapy® is niet zomaar een assortiment duurzame tuinoplossingen.

Het is die onmisbare bondgenoot die je tuin gezond houdt, mét respect voor de natuur.

Vanuit zijn expertise als organische meststoffenfabrikant, gespecialiseerd in bodemvruchtbaarheid, natuurlijke plantenvoeding en biodiversiteit introduceert DCM met DCM Naturapy® een zeer vernieuwend concept met duurzame oplossingen voor tuinproblemen van vandaag én morgen. Deze “therapie voor en door de natuur” gaat uit van het gezond starten en gezond houden van planten.

Plantversterkende middelen voor een sterkere  plant, beter bestand tegen ziekten en plagen

De producten onder het DCM Naturapy® label zullen in eerste instantie preventief de groeikracht van de plant verhogen en de planteigen weerstand versterken op een geheel natuurlijke wijze. Zo is de plant alvast minder vatbaar voor mogelijke problemen.

Schadelijke insecten op een biologische natuurlijke manier bestrijden

Daarnaast bevat het DCM Naturapy® assortiment een selectie natuurlijke vijanden uit de professionele tuinbouw om biologische evenwichten in de tuin na te streven en de meest voorkomende plaaginsecten op een biologische manier aan te pakken. Zo worden bladluizen in de tuin bestreden met de meeste effectieve natuurlijke vijand die er te vinden is, de larve van het tweestippelig lieveheersbeestje. Ook schadelijke plagen zoals spintmijt, engerlingen in het gazon, slakken en de larven van taxuskever worden zodoende zeer effectief en efficiënt bestreden zonder schade aan de natuur, de plant of de bodemvruchtbaarheid.

Vergeet ook de hommels niet.

Bovendien kan je nu bij ons terecht voor een uniek DCM Bumblebee Nest. Hommels zijn ideale bestuivers voor vele groenten en vruchten, ze zorgen voor een perfecte bestuiving van fruitbomen, tomaten, paprika, pompoen, courgette, aardbei, kleinfruit,… en zij zodoende een zeer welkome aanvulling voor je tuin!

Ze zijn minder afhankelijk van weersomstandigheden (werken zelfs bij lichte wind, regen en lage temperaturen), in tegenstelling tot bijen, en ze kunnen grote hoeveelheden stuifmeel dragen. De bestuiving van de bloemen is dan ook efficiënter dan bij klassieke bijen. Een goede bevruchting zorgt voor een grotere opbrengst van mooie vruchten met vlezig en sappig vruchtvlees.

klik voor meer informatie op onderstaande link;

DCM Naturapy®, voor en door de natuur

Tuin benodigheden

Binnen ons tuincentrum hebben we een breed assortiment met tuin benodigdheden. Kom ons tuincentrum bezoeken!

BEKIJK ACTIES

 

Dierenbenodigheden

Heeft u dieren? Bij De Landerije een ruim assortiment producten, voeding, accessoires en nog veel meer.

BEKIJK ACTIES

Uitgelichte acties

Aanbiedingen

Op zoek naar de beste aanbiedingen bij De Landerije Tuin en Dier? Wij hebben onderstaande aanbiedingen voor u geselecteerd.

WIL JE NIETS MISSEN?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres