U koopt met plezier bij De Landerije Tuin en Dier
Telefoon
Bel ons
0165 - 521 248

Golf

Puttinggreen van kunstgras

EasyLawn levert kunstgrassystemen voor puttinggreens. Onze kunstgrassoorten zijn geschikt als chipping ondergrond voor het korte spel en als puttinggreen. Ons kunstgras evenaart balsnelheid van echt gras. Een speciaal ontwikkelde shockpad die onder de grasmat wordt aangebracht, zorgt ervoor dat de golfbal die vanaf een afstand op de puttinggreen landt, reageert alsof hij op een natuurlijke ondergrond terecht komt.

Onze producten kunnen worden geïnstalleerd in zowel privétuinen als ook op professionele golfcourts. Sproeien, maaien of bemesten is uiteraard niet langer nodig. EasyLawn staat garant voor golfgrassoorten met een lange levensduur, waarbij zon, wind, regen, sneeuw of ijs vrijwel geen invloed hebben op de kwaliteit.

Speciale foam

Om het balgedrag zoals op een natuurlijke green te evenaren adviseren wij onder de kunstgrasgreen onze golfpads te installeren.

Kunstgrasgreen SG13

Voor het maken van een green van kunstgras adviseren wij kunstgrastype SG13. U kunt het hele jaar door uw puttingtechniek trainen zonder intensief onderhoud aan uw green.

Fringe

Aansluitend aan de green kunt u verschillende andere kunstgrassoorten gebruiken voor de fringe. Kies voor een type kunstgras met een hoge pool bijvoorbeeld; Vision, Finesse de Luxe, Souplesse of Sauvage.

 

Tuin benodigheden

Binnen ons tuincentrum hebben we een breed assortiment met tuin benodigdheden. Kom ons tuincentrum bezoeken!

BEKIJK ACTIES

 

Dierenbenodigheden

Heeft u dieren? Bij De Landerije een ruim assortiment producten, voeding, accessoires en nog veel meer.

BEKIJK ACTIES

Uitgelichte acties

Aanbiedingen

Op zoek naar de beste aanbiedingen bij De Landerije Tuin en Dier? Wij hebben onderstaande aanbiedingen voor u geselecteerd.

    

WIL JE NIETS MISSEN?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres