U koopt met plezier bij De Landerije Tuin en Dier
Telefoon
Bel ons
0165 - 521 248

Openbaar groen

Kunstgras toegepast in de openbare ruimte

Ook overheidsinstanties zien het gemak van kunstgras in. Kunstgras wordt steeds vaker als vervanging van natuurlijk gras toegepast in de openbare ruimte. Het kan op vele manieren door de overheid in de gemeente gebruikt worden (infrastructuur, groenvoorziening en speelplaatsen).

Kunstgras dat in openbare ruimte geïnstalleerd wordt, draagt bij aan een natuurlijke uitstraling op de plekken waar kunstgras wordt toegepast. Bepaalde kunstgrassoorten zijn bestand tegen zware belasting en kunnen ingezet worden op plekken die intensief gebruikt worden. Kunstgras heeft relatief weinig – tot geen - onderhoud nodig. Dit heeft naast een lagere onderhoudsfrequentie en dus financiële besparing op de onderhoudskosten ook tot gevolg dat er minder onveilige verkeerssituaties voor groenvoorzieningsmedewerkers zijn.

Het gebruik van kunstgras past in een verantwoord groenbeheer, aangezien het gebruik ervan op veel gebieden leidt tot milieuvriendelijke besparingen.

Tuin benodigheden

Binnen ons tuincentrum hebben we een breed assortiment met tuin benodigdheden. Kom ons tuincentrum bezoeken!

BEKIJK ACTIES

 

Dierenbenodigheden

Heeft u dieren? Bij De Landerije een ruim assortiment producten, voeding, accessoires en nog veel meer.

BEKIJK ACTIES

Uitgelichte acties

Aanbiedingen

Op zoek naar de beste aanbiedingen bij De Landerije Tuin en Dier? Wij hebben onderstaande aanbiedingen voor u geselecteerd.

    

WIL JE NIETS MISSEN?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres