U koopt met plezier bij De Landerije Tuin en Dier
Telefoon
Bel ons
0165 - 521 248

Oppasdieren

Oppasdieren en oppassers gezocht!!!

Heeft u één of meerdere huisdieren en komt het wel eens voor dat u een dagje wat minder tijd heeft voor hem of haar? U gaat een weekendje weg, of op vakantie en uw huisdier kan niet mee… Hoe fijn zou het zijn als u in de buurt een oppas zou kunnen vinden, die graag eens met uw hond gaat wandelen wanneer u wat minder tijd heeft. Iemand die de katten komt verzorgen tijdens een vakantie. Er zijn genoeg mensen die om verscheidene redenen zelf geen huisdier hebben maar die wel heel graag een verzorgdier zouden hebben. Hoe mooi zou het zijn als we elkaar hierin kunnen helpen zodat onze huisdieren alleen maar een beter leven krijgen!

Houdt u ook zo van dieren maar heeft u onvoldoende tijd, ruimte of wegens andere omstandigheden niet de mogelijkheid om zelf een huisdier aan te schaffen? Maar zou u heel graag een oppasdier hebben?

 

Schrijf je nu in via onze website of vul het formulier in bij ons in de winkel, alle gegevens worden door ons in een map verzameld waarin je kunt zoeken naar een goede oppas of naar een oppasdier bij u in de buurt.

Via deze weg proberen we huisdiereigenaren en potentiele oppassers met elkaar in contact te brengen.
Oppasdieren.

Algemene voorwaarden:

De Landerije Tuin & Dier is op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen nog door de eigenaar en oppasser van de dieren voor afspraken die er tussen eigenaar en oppasser worden gemaakt.

Verdere uitwisseling van persoonsinformatie alsmede informatie over de dieren vindt plaats tussen eigenaar en potentiele oppas, ook evt. afspraken m.b.t. eventuele vergoedingen moeten tussen eigenaar en oppasser worden gemaakt.

De Landerije Tuin & Dier heeft hier geen bemoeienis in en is hiervoor dan ook niet aansprakelijk.

Informatie die U in deze map vindt mag alleen gebruikt worden voor het uitwisselen van contacten m.b.t. huisdieren.

Dit systeem is louter en alleen ontwikkeld om makkelijker in contact te komen met andere dierenliefhebbers.

Tuin benodigheden

Binnen ons tuincentrum hebben we een breed assortiment met tuin benodigdheden. Kom ons tuincentrum bezoeken!

BEKIJK ACTIES

 

Dierenbenodigheden

Heeft u dieren? Bij De Landerije een ruim assortiment producten, voeding, accessoires en nog veel meer.

BEKIJK ACTIES

Uitgelichte acties

Aanbiedingen

Op zoek naar de beste aanbiedingen bij De Landerije Tuin en Dier? Wij hebben onderstaande aanbiedingen voor u geselecteerd.

    

WIL JE NIETS MISSEN?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres