U koopt met plezier bij De Landerije Tuin en Dier
Telefoon
Bel ons
0165 - 521 248

Potgrond, Bodemverbeteraars & Bodembedekkers

Tuin, pot- of perkplant... De tuinliefhebber moest het vroeger doen met de grond die toevallig in de tuin lag. Meer keuze was er nu eenmaal niet. Gelukkig staat de hartstochtelijke tuinier van tegenwoordig er heel wat beter voor. Bij de landerije tuin en dier zijn tal van potgronden verkrijgbaar. Daarbij kan het gaan om zowel potgrond als tuinaarde. Tuinaarde is een aanvulgrond voor gebruik in de tuin.

Potgrond is een verzamelnaam voor diverse soorten grond met elk hun eigen samenstelling en specifieke structuur, speciaal voor planten in potten en bloembakken. Potgrond is licht van gewicht, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de zwaardere donkere tuinaarde.

Om gezonde, krachtige planten te krijgen, moet de potgrond voldoen aan de speciale behoeften van de plant. Naast een goede bodemstructuur zijn er bijvoorbeeld ook bepaalde voedingsstoffen en kalk nodig om te kunnen groeien en ontwikkelen. Stikstof bijvoorbeeld is nodig voor de groei van een plant en ijzer is nodig voor de aanmaak van de bladeren en de bloemvorming. Op basis van uitgebreid onderzoek zijn de potgrondproducenten er de afgelopen jaren in geslaagd voor vrijwel iedere plant een kwalitatief hoogwaardige potgrond te ontwikkelen. Omdat de voedingsstoffen, de structuur en de samenstelling van de grond exact op het gebruik zijn afgestemd, kan de tuinliefhebber uitgaan van goede resultaten.

Diverse soorten kamerplantenpotgrond & hydrokorrels

Bodemverbeteraars, dit zijn producten bedoeld om de structuur van de grond (zuurstof en waterhuishouding) te verbeteren. Tevens zorgt het voor een aanvulling op het bacterie- en schimmelleven. Om uw grond te kunnen verbeteren, leveren wij diverse producten.

Bodembedekkers, in ons assortiment hebben wij diverse bodembedekkers zoals boomschors etc.

Bodembedekker tegen mos- en onkruidgroei

Tuin benodigheden

Binnen ons tuincentrum hebben we een breed assortiment met tuin benodigdheden. Kom ons tuincentrum bezoeken!

BEKIJK ACTIES

 

Dierenbenodigheden

Heeft u dieren? Bij De Landerije een ruim assortiment producten, voeding, accessoires en nog veel meer.

BEKIJK ACTIES

Uitgelichte acties

Aanbiedingen

Op zoek naar de beste aanbiedingen bij De Landerije Tuin en Dier? Wij hebben onderstaande aanbiedingen voor u geselecteerd.

    

WIL JE NIETS MISSEN?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres