U koopt met plezier bij De Landerije Tuin en Dier
Telefoon
Bel ons
0165 - 521 248

Potten en manden

We hebben voor u een tweetal selecties met keramische potten, vazen en schalen: de tijdloze en stijlvolle basiscollectie en de wisselende collectie van artikelen volgens de laatste trends van Floran

 

 

We hebben uitgebreid assortiment van rieten manden en polystone potterie van Mega Ceramics.

 

       

 

Van imposante, grote vazen tot kleine kleurrijke potjes, groene potten, gele potten, rode potten, potten, bakken enschalen in alle kleuren. Gemaakt van verschillende materialen, zoals aardewerk, cement, glas en fiberglass. Dat zijn de potten van PTMD collection. Perfect te combineren met onze planten.

 

De Landerije tuin en dier biedt een grote selectie van de nieuwe trendy productlijnen van Elho plantenbakken aan. Dit niet geheel zonder reden: de stijlvolle Elho plantenbakken zijn op dit moment erg gewild en dankzij het grote assortiment zijn veel klanten u al voorgegaan. Elho plantenbakken zorgen steeds weer voor positieve reacties op de verschillende collecties. De plantenbakken van Elho zijn van hoogwaardig kunststof gemaakt en dit biedt voordelen: de bakken zijn licht, eenvoudig schoon te maken en te fabriceren in iedere kleur. De creatieve geest van Elho geeft u volop de keuze.

Tuin benodigheden

Binnen ons tuincentrum hebben we een breed assortiment met tuin benodigdheden. Kom ons tuincentrum bezoeken!

BEKIJK ACTIES

 

Dierenbenodigheden

Heeft u dieren? Bij De Landerije een ruim assortiment producten, voeding, accessoires en nog veel meer.

BEKIJK ACTIES

Uitgelichte acties

Aanbiedingen

Op zoek naar de beste aanbiedingen bij De Landerije Tuin en Dier? Wij hebben onderstaande aanbiedingen voor u geselecteerd.

WIL JE NIETS MISSEN?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres