U koopt met plezier bij De Landerije Tuin en Dier
Telefoon
Bel ons
0165 - 521 248

Team

 

Een enthousiast team van specialisten staat dagelijks voor u klaar om u te adviseren.   

Ik ben Frans Sweep en werk bij De Landerije Tuin en Dier in De Bloemerij. Ik ben gespecialiseerd in rouwarrangementen, bruidsarrangementen, zijde bloemstukken en kamerplanten.
Door mijn jaren ervaring en enorme creativiteit maak ik voor iedere gelegenheid een passend arrangement. 

Ik ben Yvonne, u vind mij op de bloemenafdeling waar ik samen met mijn collega Frans de mooiste boeketten en zijden stukken maak.

Hallo, ik ben Inge. Ik werk in de "koude kas" alwaar ik perkgoed, tuinplanten, vijverplanten, bloemen en aanverwante artikelen verkoop. Een manusje van alles dus.
Door mijn ervaring van 25 jaar in de tuincentrum/bloemenbranche heb ik op alle gebieden ruim ervaring opgedaan. Mijn passie voor planten en bloemen probeer ik graag op u, als klant over te brengen.
Dus graag tot ziens! 

Hallo, ik ben Bart en werkzaam op de vijver- en aquariumafdeling. U kunt met uw vragen over vijver en aquaria bij mij terecht. Ook voor watertest van vijver en aquarium kunt u bij mij komen. Ik geef u gratis advies.

 

 Ik ben Jacqueline en ben werkzaam in de 'koude kas' bij de perkplanten, tuinplanten en buitenpotterie waarbij ik mijn collega's ondersteun.

Ik ben Toets en u vindt mij bij De Landerije op de kamerplanten en snijbloemen afdeling.
Door mijn jaren lange ervaring geef ik u graag deskundig advies voor de verzorging van uw kamerplanten en kan ik samen met u kijken naar de juiste planten (aankleding) in uw interieur en/of bedrijfsruimte! 

 

Mijn naam is Nancy. Van planten, mensen, kleuren en vormen word ik helemaal blij. U komt mij tegen bij de kamerplanten en tuinplanten. Ik help u graag bij uw keuze van de juiste plant. Mooie pot, mand, hangpot, zinken emmer, houten plantenhanger erbij? U zegt het maar... Tot snel!

Hallo, ik ben Laminta en ben werkzaam in de koffiecorner "koffie d'r bij" binnen de Landerije tuin en dier. Het leukste vind ik het maken van een heerlijke koffie of lunch van onze uitgebreide menukaart. En natuurlijk een gezellig praatje met de klant vind ik erg belangrijk.
Tot de volgende keer bij "koffie d'r bij" 

Hallo, ik ben Mirelle en werk in de koffiecorner "koffie d'r bij". Met 25 jaar ervaring in de horeca weet ik als geen ander wat gastvrijheid is. Ik vind het heerlijk als het druk is in de koffiecorner, dan ben ik helemaal in mijn element.

 Hoi, ik ben Floor, in het weekend werk ik bij "koffie d'r bij".

Ik ben Dominique, ik werk bij De Landerije aan de kassa, hou de website up-to-date en verzorg stukjes voor onze facebookpagina, daarnaast help ik mijn collega met het verzorgen van de kamerplanten. 

 

Tuin benodigheden

Binnen ons tuincentrum hebben we een breed assortiment met tuin benodigdheden. Kom ons tuincentrum bezoeken!

BEKIJK ACTIES

 

Dierenbenodigheden

Heeft u dieren? Bij De Landerije een ruim assortiment producten, voeding, accessoires en nog veel meer.

BEKIJK ACTIES

Uitgelichte acties

Aanbiedingen

Op zoek naar de beste aanbiedingen bij De Landerije Tuin en Dier? Wij hebben onderstaande aanbiedingen voor u geselecteerd.

    

WIL JE NIETS MISSEN?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres