U koopt met plezier bij De Landerije Tuin en Dier
Telefoon
Bel ons
0165 - 521 248

Team

Een enthousiast team van specialisten staat dagelijks voor U klaar om U te adviseren. 

 

Ik ben Jessica. Van origine hovenier en heb passie voor alles wat met tuinieren te maken heeft. Maar ben vooral een plantenfreak!

Bij tuincentrum De Landerije vind u mij op de Buitenafdeling. U kunt bij mij terecht voor een tuinschets/ontwerp want ook daar ligt mijn specialiteit. Of voor alles wat met tuinplanten/plantcombinaties te maken heeft.

Graag tot ziens op de buitenafdeling

Ik ben Peter van Doren en werk bij De Landerije in de 'Koude Kas' waar ik zorg draag voor het perkgoed en de vaste planten, bovendien zet ik graag de bloemetjes buiten ;-) . Hiernaast kan ik u ook prima adviseren in de aanverwante artikelen die bij ons te verkrijgen zijn voor in uw tuin. Met enthousiasme en veel plezier stel ik ook graag met u een gewenste plantenbak samen!

Hallo, ik ben Inge. Ik werk in de "koude kas" alwaar ik perkgoed, tuinplanten, vijverplanten, bloemen en aanverwante artikelen verkoop. Een manusje van alles dus.

Door mijn ervaring van 25 jaar in de tuincentrum/bloemenbranche heb ik op alle gebieden ruim ervaring opgedaan. Mijn passie voor planten en bloemen probeer ik graag op u, als klant over te brengen.

Dus graag tot ziens!

Hallo, ik ben John en heb alweer een tijdje de vijverafdeling onder handen. Ik heb al jarenlange ervaring, u kunt bij mij terecht voor al uw vragen over uw vijver, vissen en techniek. Van mij kunt u gegeven advies verwachten over de aanpak van typische obstakels die je tegen kunt komen bij het onderhoud van de vijver en het bewaken van de waterkwaliteit. Ongeacht of dat nu een natuurlijke vijver, een zwemvijver of een koivijver is.

John is van alle markten thuis met zijn jarenlange ervaring!

 

Hoi ik ben Pieternel, deskundige op het gebied van dierenvoeding. Met mijn kennis uit o.a. mijn dierenspeciaalzaak en passie voor dieren ben ik nu verantwoordelijk voor de dierenafdeling. Ik geef u graag advies of het nu gaat om (dieet) voeding voor uw hond of kat, nagels knippen van uw huisdier of hulp bij het kiezen van een geschikt hondenras passend bij uw thuissituatie. Kom gerust eens bij me langs en wie weet kan ik u helpen met uw vragen.

Ik ben Xanthe en ik werk op de dierenafdeling bij De Landerije. Ik verzorg de dieren hier zo goed mogelijk!

Graag geef ik advies over de verzorging van dieren aan onze klanten. Ik heb al veel geleerd over verschillende soorten dieren. Dit kan ik weer toepassen op mijn opleiding tot dierenartsassistente. 

Ik ben Frans Sweep en werk bij De Landerije Tuin en Dier in De Bloemerij. Ik ben gespecialiseerd in rouwarrangementen, bruidsarrangementen, zijde bloemstukken en kamerplanten.

Door mijn jaren ervaring en enorme creativiteit maak ik voor iedere gelegenheid een passend arrangement. 

Ik ben Toets en U vindt mij bij De Landerije op de kamerplanten en snijbloemen afdeling.

Door mijn jaren lange ervaring geef ik u graag deskundig advies voor de verzorging van uw kamerplanten en kan ik samen met u kijken naar de juiste planten (aankleding) in uw interieur en/of bedrijfsruimte! 

Ik ben Jacqueline van Steenpaal werkzaam in de koffiecorner "Koffie d'r Bij" binnen De Landerije tuin en dier.

Horeca is mijn passie, mede door de gasten. Altijd gezelligheid en tijd voor een praatje daardoor ook al vele gasten mogen begroeten. 

Ook U zie ik graag voor een kop koffie of heerlijke lunch!

Hoi, Ik ben Ingrid en sinds juni 2018 werkzaam in de koffiecorner. Een speciale koffie maken met een mooie finishing touch is echt mijn ding, daar kan ik zelf al blij van worden.              Ook lekkere taartjes maken en samen bedenken wat er op de kaart komt is erg leuk om te doen.

Een tevreden klant is zeker mijn grootste voldoening en daarom vind ik persoonlijke aandacht ook erg belangrijk, even een praatje maken is vaak al erg prettig. Ik vind het hier ontzettend fijn dat ik mee mag doen en denken om van de koffiecorner een steeds groter succes te maken!

Hoi, ik ben Dominique, sinds februari 2018 werk ik bij De Landerije aan de kassa, daarnaast help ik mijn collega met het verzorgen van de kamerplanten.

 

Hallo, ik ben Nancy en u vindt mij bij De Landerije achter de kassa, waar ik u van dienst ben met het inpakken van uw cadeaus en/of aankopen.

Ik ben Vera van der List en ik sta altijd voor U klaar bij de kassa in het weekend bij De Landerije Tuin & Dier. Ook met drukke dagen spring ik bij in onze gezellige koffiecorner ''Koffie d'r Bij''.

Wij zien U graag bij uw volgende bezoek aan De Landerije Tuin & Dier!

Tuin benodigheden

Binnen ons tuincentrum hebben we een breed assortiment met tuin benodigdheden. Kom ons tuincentrum bezoeken!

BEKIJK ACTIES

 

Dierenbenodigheden

Heeft u dieren? Bij De Landerije een ruim assortiment producten, voeding, accessoires en nog veel meer.

BEKIJK ACTIES

Uitgelichte acties

Aanbiedingen

Op zoek naar de beste aanbiedingen bij De Landerije Tuin en Dier? Wij hebben onderstaande aanbiedingen voor u geselecteerd.

WIL JE NIETS MISSEN?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres