U koopt met plezier bij De Landerije Tuin en Dier
Telefoon
Bel ons
0165 - 521 248

UV-lamp vervangen

Het is nu de tijd om de UV-lamp van de vijver te vervangen.

Een UV-C lamp zorgt in combinatie met een goed werkend vijverfilter voor een heldere vijver.

Wij krijgen vaak de vraag wanneer een UV-lamp vervangen dient te worden. In 99% van de gevallen gaat een UV-lamp één vijverseizoen mee. Na dit seizoen dient de UV lamp vervangen te worden. Ongeacht of de lamp nog brandt of niet. Door het hoge aantal branduren is de kracht namelijk te veel afgenomen om nog te volstaan als zweefalgen bestrijder.

Met een nieuwe UV lamp bent u weer verzekerd van een heldere vijver zonder zweefalgen. Als de lamp vervangen wordt kunt u meteen het toestel controleren of deze nog goed werkt. Zit er water of condens in de kwartsbuis dan dicht de rubberen ring niet goed af en moeten ook deze worden vervangen. Ook kunnen er scheurtjes ontstaan zijn in het kwartsglas. Voor de meeste toestellen hebben wij alle vervangbare onderdelen beschikbaar.  

Twijfelt u of uw toestel nog deugdelijk is?  Demonteer het gehele toestel en laat onze vijverspecialist het toestel in de winkel controleren.

Tuin benodigheden

Binnen ons tuincentrum hebben we een breed assortiment met tuin benodigdheden. Kom ons tuincentrum bezoeken!

BEKIJK ACTIES

 

Dierenbenodigheden

Heeft u dieren? Bij De Landerije een ruim assortiment producten, voeding, accessoires en nog veel meer.

BEKIJK ACTIES

Uitgelichte acties

Aanbiedingen

Op zoek naar de beste aanbiedingen bij De Landerije Tuin en Dier? Wij hebben onderstaande aanbiedingen voor u geselecteerd.

    

WIL JE NIETS MISSEN?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres