U koopt met plezier bij De Landerije Tuin en Dier
Telefoon
Bel ons
0165 - 521 248

Vijvers

 
Vijvers zijn er in vele soorten en maten. Elk met unieke kenmerken. En voordat je een vijver gaat aanleggen, is het belangrijk dat je een keuze maakt uit de verschillende soorten vijvers. Zo kun je o.a. kiezen uit de volgende soorten vijvers:

Biologische vijver

In een biologische vijver heeft de natuur het voor het zeggen

In een biologische vijver heeft de natuur het voor het zeggen. De beplanting is rijk en het water trekt veel dieren aan, zoals kikkers, salamanders en insecten. In een biologische vijver wordt geen vijverpomp, filter of chemisch middel gebruikt.

Koi vijver

Koi hebben een goed onderhouden vijver nodig om de gezondheid van deze kostbare vissen te garanderen

Als we praten over een Koivijver, dan gaat het over een vijver met koi, de nationale vis van Japan. De koi is een speciale kweekvariant van de gewone karper. Ze hebben een goed onderhouden vijver nodig om de gezondheid van deze kostbare vissen te garanderen.

Minivijver

Een mini vijver of mini pond is een kleine draagbare decoratieve vijver die geschikt is voor de kleinste tuinen, terrassen en balkons

Een mini-vijver of mini pond is een kleine draagbare decoratieve vijver die geschikt is voor de kleinste tuinen, terrassen en balkons. Als je iets meer ruimte hebt, kun je meerdere minivijvers naast elkaar plaatsen.

Natuurvijver

In een natuurvijver heeft de natuur het voor het zeggen

In een natuurvijver heeft de natuur het voor het zeggen. De beplanting is rijk en het water trekt veel dieren aan, zoals kikkers, salamanders en insecten. In een natuurvijver wordt geen pomp, filter of chemisch middel gebruikt.

Plantenvijver

n een plantenvijver draait het om planten en waterplanten

In een plantenvijver draait het om planten en waterplanten. Er zitten in een plantenvijver dus nauwelijks of geen vissen. De goudelrits, zonnebaars en goudwinde zijn vissen die wel geschikt zijn voor dit type vijver, mits de aantallen gering blijven.

Tuin benodigheden

Binnen ons tuincentrum hebben we een breed assortiment met tuin benodigdheden. Kom ons tuincentrum bezoeken!

BEKIJK ACTIES

 

Dierenbenodigheden

Heeft u dieren? Bij De Landerije een ruim assortiment producten, voeding, accessoires en nog veel meer.

BEKIJK ACTIES

Uitgelichte acties

Aanbiedingen

Op zoek naar de beste aanbiedingen bij De Landerije Tuin en Dier? Wij hebben onderstaande aanbiedingen voor u geselecteerd.

    

WIL JE NIETS MISSEN?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres