U koopt met plezier bij De Landerije Tuin en Dier
Telefoon
Bel ons
0165 - 521 248

Wijnimport Corné Janssen

Wijnkoperij 'Wijnimport Corné Janssen' is sinds 1998 actief op de wijnmarkt. Wij leveren wijnen uit de meeste wijnlanden van de wereld en importeren zelf wijn uit Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Deze wijnen komen van kleine wijnboeren met een lage productie en een perfecte kwaliteit - wijnen die men niet in de supermarkt tegenkomt. Wij leveren wijnen aan horeca, bedrijven en particulieren. Eigen import kunnen wij exclusief aanbieden aan de horeca.

Er is ook een mogelijkheid om wijnen te proeven. Als Vinoloog van de Wijnacademie kan Corné Janssen zowel de horecaklant als particulier helpen met het maken van een wijnkaart en wijn/spijs combinaties etc. Ook wanneer klanten wijnen in de wijnkelder hebben liggen en informatie willen of bepaalde wijnen (nog) drinkbaar zijn geeft Corné Janssen advies. In de vinotheek wordt maandelijks een proeverij georganiseerd.

Wijnproef- en informatieavond

Wilt u ook wel eens een lekker glas wijn drinken, maar vindt u het moeilijk om in de winkel een goede keus te maken, dan is dit iets voor u! Wij beschikken over een groot assortiment kwaliteitswijnen en stellen u in de gelegenheid, deze wijnen tegen een kleine vergoeding te proeven. Gewoon bij u thuis (Zuid-West Nederland, België), met vrienden en bekenden die ook graag een lekker glas wijn drinken. U kunt dan op uw gemak verschillende wijnen naast elkaar proeven, wanneer u de wijn lekker vindt kunt u deze bij ons bestellen.

Tuin benodigheden

Binnen ons tuincentrum hebben we een breed assortiment met tuin benodigdheden. Kom ons tuincentrum bezoeken!

BEKIJK ACTIES

Dierenbenodigheden

Heeft u dieren? Bij De Landerije een ruim assortiment producten, voeding, accessoires en nog veel meer.

BEKIJK ACTIES

Uitgelichte acties

Aanbiedingen

Op zoek naar de beste aanbiedingen bij De Landerije Tuin en Dier? Wij hebben onderstaande aanbiedingen voor u geselecteerd.

Winterviooltjes
Winterviooltjes
0.45 € 3.95 voor 10 stuks
Neem contact op
Hyacint vanaf
Hyacint vanaf
€ 0.99
Neem contact op
Platmos in bak
Platmos in bak
€ 5,95 € 3,95
Neem contact op
WIL JE NIETS MISSEN?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres