Koop met plezier bij De Landerije Tuin en Dier

Puttinggreen van kunstgras

EasyLawn levert kunstgrassystemen voor puttinggreens. Onze kunstgrassoorten zijn geschikt als chipping ondergrond voor het korte spel en als puttinggreen. Ons kunstgras evenaart balsnelheid van echt gras. Een speciaal ontwikkelde shockpad die onder de grasmat wordt aangebracht, zorgt ervoor dat de golfbal die vanaf een afstand op de puttinggreen landt, reageert alsof hij op een natuurlijke ondergrond terecht komt.

Onze producten kunnen worden geïnstalleerd in zowel privétuinen als ook op professionele golfcourts. Sproeien, maaien of bemesten is uiteraard niet langer nodig. EasyLawn staat garant voor golfgrassoorten met een lange levensduur, waarbij zon, wind, regen, sneeuw of ijs vrijwel geen invloed hebben op de kwaliteit.

Speciale foam

Om het balgedrag zoals op een natuurlijke green te evenaren adviseren wij onder de kunstgrasgreen onze golfpads te installeren.

Kunstgrasgreen SG13

Voor het maken van een green van kunstgras adviseren wij kunstgrastype SG13. U kunt het hele jaar door uw puttingtechniek trainen zonder intensief onderhoud aan uw green.

Fringe

Aansluitend aan de green kunt u verschillende andere kunstgrassoorten gebruiken voor de fringe. Kies voor een type kunstgras met een hoge pool bijvoorbeeld; Vision, Finesse de Luxe, Souplesse of Sauvage.