Koop met plezier bij De Landerije Tuin en Dier

Oppasdieren

Oppasdieren en oppassers gezocht!!!

Heeft u één of meerdere huisdieren en komt het wel eens voor dat u een dagje wat minder tijd heeft voor hem of haar? U gaat een weekendje weg, of op vakantie en uw huisdier kan niet mee… Hoe fijn zou het zijn als u in de buurt een oppas zou kunnen vinden, die graag eens met uw hond gaat wandelen wanneer u wat minder tijd heeft. Iemand die de katten komt verzorgen tijdens een vakantie. Er zijn genoeg mensen die om verscheidene redenen zelf geen huisdier hebben maar die wel heel graag een verzorgdier zouden hebben. Hoe mooi zou het zijn als we elkaar hierin kunnen helpen zodat onze huisdieren alleen maar een beter leven krijgen!

Houdt u ook zo van dieren maar heeft u onvoldoende tijd, ruimte of wegens andere omstandigheden niet de mogelijkheid om zelf een huisdier aan te schaffen? Maar zou u heel graag een oppasdier hebben?

 

Schrijf je nu in via onze website of vul het formulier in bij ons in de winkel, alle gegevens worden door ons in een map verzameld waarin je kunt zoeken naar een goede oppas of naar een oppasdier bij u in de buurt.

Via deze weg proberen we huisdiereigenaren en potentiele oppassers met elkaar in contact te brengen.