Koop met plezier bij De Landerije Tuin en Dier

sport

Kunstgras heeft het sportveld van een modderig en hobbelig speelveld veranderd in een dynamische sportvloer die de negatieve eigenschappen van natuurgras (zoals; hoge onderhoudskosten, geannuleerde wedstrijden, wateroverlast en een maximaal aantal speeluren) heeft uitgesloten.

Ons kunstgras is duurzaam en wordt gemaakt van hoogwaardig geproduceerde vezels en backings voor het behalen van buitengewone sportprestaties. Onze kunstgras sportvelden voldoen aan de hoogste prestatie-eisen van sportorganisaties zoals FIFA, IRB, FIH, ITF en GAA.

Voetbal wordt in Nederland en in de rest van de wereld steeds vaker gespeeld op kunstgras. Het ‘high performance’ kunstgras voor voetbal heeft enorm lage onderhoudskosten en het veld kan het hele jaar door worden bespeeld. Ons kunstgras voor sportieve toepassingen heeft zachte , niet-schurende vezels die
op natuurlijk gras lijken in kleur en gevoel. Ons kunstgras is gemaakt om het balgedrag zoals op natuurlijk gras te evenaren, waardoor spelers de volledige vrijheid van bewegen, slidings en andere vaardigheden kunnen behouden.

Tennisbanen van kunstgras zorgen voor consequente speelomstandigheden het hele jaar door. Kunstgras is duurzaam, veilig en comfortabel. Ook bij nat weer kan er zonder uitglijden gespeeld worden. Een tennisbaan van kunstgras behoudt jarenlang zijn fraaie looks zonder te scheuren of te verzakken en dit zelfs zonder enige vorm van onderhoud. EasyLawn heeft verschillende soorten kunstgras die de eigenschappen van conventionele tennisvloeren moeiteloos evenaren, zo niet verbeteren. 

Kunstgras hockeyvelden zijn snel, consistent en verbeteren het spel op een veilige en comfortabele manier. Er zijn drie soorten systemen: Watervelden / Semi-watervelden / Zandgevulde velden. Ons kunstgras voldoet aan deprestatie-normen van de Federatie van Internationale Hockey (FIH).

Voor meer informatie over ons kunstgras als sportieve toepassing vragen wij u contact met ons op te nemen.

Onze specialisten op dit vakgebied kunnen u bijstaan bij het maken van de juiste keuze als het gaat om welke type gras u het beste kunt gebruiken, als ook op het gebied van de technische installatie zelf.